#paus


Badpaus

Paus med Kafka

Mina bidrag till temat paus på fotosöndag den här veckan, blir till att börja med en bild från stranden på Skutberget i Karlstad.  Lilla Tuva tar en liten paus från bad och lek (bilden knäppte jag med min älskade kompakt Ricoh GR som saknar zoom och har en fast brännvidd på 28 mm).

Den andra bilden är från en kaffepaus på min favoritplats Göteborgsudden i Karlstad. En termos kaffe och en bok i en underbar miljö vid Vänerns klippor är fina förutsättningar för ett skönt avbrott i vardagens alla måsten (bilden knäppte jag med min Nikon D80 och vidvinkelobjektiv, och är sedan konverterat till svartvitt i datorn).

7 reaktioner till “#paus

 1. @jetuma (Mattias Karlsson) juni 27, 2010 — 7:34 e m

  Tack! Jag blir alltid lika glad när jag får kommentarer 🙂

 2. Fin tolkning.
  Gillar speciellt den svart/vita bilden. Den dramatik som finns i den tilltalar mig.

  1. @jetuma (Mattias Karlsson) juni 27, 2010 — 8:57 e m

   Tack Tomas! Ja, en bild som konverteras till svart/vit kan ibland få helt nytt liv och en dramatik som inte framträder i en färgbild.

 3. Två bra bilder som tolkar temat fint.

  1. @jetuma (Mattias Karlsson) juni 27, 2010 — 8:58 e m

   Tack Håkan! Din kommentar gör mig glad 🙂

 4. Så olika stämning i bilderna, båda är fina. Bevisar också att det är fotografen mer än kameran som sätter kvalitén på bilden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close