Smörgåsmat och kändisskap


En klassiker
”Smörgåsmat och kändisskap” är min tolkning till Fotosöndag och tema ”Magnet” (bilden finns också på mitt flickr-konto)

Klockan är drygt sex på fredagskvällen när jag kliver in på ICA Spara i Karlstad för att fylla på matförrådet inför helgen.

Och där möter jag underhållaren, fd gästgivaren, vinimportören, entreprenören, skribenten och professorn; Carl Jan Granqvist …kärt barn har många titlar heter det väl?!

Bland julmust och smörgåsmat signerar Carl Jan sin bok; ”Carl Jans klassiker” . En kändismagnet som fungerar fint som dragplåster åt ICA, men också naturligtvis ett bra sätt att marknadsföra och att sälja sin bok, komma närmare sin publik och på så sätt också stärka sitt personliga varumärke, sin attraktion och dragningskraft.

Direkt faller pusselbiten på plats när jag ser hur kunderna dras till honom och jag inser att det här kan bli min bild för Fotosöndag och tema ”Magnet” – Kändismagnet.

Ska jag vara riktigt ärlig, så såg han inte särskilt road ut av sitt uppdrag den här sena eftermiddagen på ICA, men han gjorde sitt jobb, proffsigt och bra.

Han hälsade, pratade och skrattade med sin publik och ICAs kunder, och vem sjutton är inte sliten och trött så här sent på veckan…det var jag också när jag fyllde min matkorg, men Carl Jan piggade upp och satte guldkant på ICA-besöket den här fredagskvällen.

Ha en fin söndag på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close