#motljus


Solariet

Tvättlina

När jag vaknade imorse var det igenmulet och duggregnade. Förbannade mig själv över att jag inte knäppte mina några bilder under gårdagen då vi hade årets varmaste och soligaste dag. 

Det gjorde i och för sig utmaningen på temat motljus större och de kreativa områdena i hjärnan började aktiveras på riktigt. När jag låg i soffan och lyssnade på  P1 Sommar med Ulf Malmros växte idéerna fram och jag bestämde mig för två helt olika motiv och bilder.

Även om solen lyst med sin frånvaro i Karlstad idag har det varit kvalmigt och varmt. Så att lägga sig i solariet med min illröda rygg som jag brände på stranden igår kändes inte helt naturligt, och definitivt inte skönt. Men vad gör man inte för att få till några bilder till fotosöndag,  och det var ju både lite tokigt och roligt 🙂

För den andra bilden smet jag in i tvättstugan och hade planerat en bild mot källarfönstret, men ljuset var för klent och bakgrunden för tråkig. Den klotformade lampan blev däremot en bra bakgrund och fick agera lite som en sol.

Även om det sannerligen inte blev några traditionella motsolsbilder, så tycker jag det blev ganska kul bilder.

Vad tycker du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close