Morgondis


Morgondis

Det är en disig morgon och aprilvädret dominerar verkligen. Ena stunden vräker det ner en decimeter snö för att några timmar senare bjuds på fågelsång, sol och tio plussgrader.

När jag lämnat min dotter på dagis den här morginen, såg jag de fina vattendropparna på staketet som kastade små reflexer när solstrålarna bröts. Telefonen låg i fickan och med Instagram appen tog jag snabbt och enkelt en motljusbild där jag komponerade in solen i staketet, träden i bakgrunden och avslutade med att lägga på ett filter med vinjettering och som gav en skön ton i bilden.

Delade bilden till mina konton och kanaler på facebook, twitter, tumblr och flickr….ja, och Instagram naturligvis.

Att fotografera, bildbehanda och publicera bilder har aldrigt varit enklare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close