35 mm down under


Down under

Förra veckan växlade jag in pengar som jag fick i present på min 40-årsdag, mot ett nytt objektiv. Jag köpte ett fast Nikon 35 mm med bländare 1,8, som jag tror jag kommer att använda en hel del. Älskar mitt fasta 50 mm, men tycker ibland att jag det blir lite väl långt avstånd när jag ska fota inomhus…så jag tror att det här kommer att hitta rätt.

Testade idag att ta med objektivet ut i naturen, vilket kanske inte är den miljö där det presterar bäst. Idag var det mycket sol och objektivet gav ifrån sig en del ”flares” i motljus…men det är det fler objektiv som gör.

Lägger ut en bild som jag knäppte underifrån ett vasstrå med himlen som bakgrund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close