Popaganda 2015


Popaganda 2015 - Bob Hund
Bob Hund

Bob Hund avslutar första dagen på Popaganda 2015. Det känns på inget sätt nytt, men Bob Hund är hållbart och med Thomas Öbergs mellansnack blir det en riktigt bra spelning och avslutning på fredagen.

Popaganda 2015 - James Blake
James Blake

James Blake levererade sin elektroniska brittsoulpop som svallvågor ut Erikbergsbadet med basbeats tunga som släggor rakt i bröstet. 

Popaganda 2015 - Laakso
Laakso

Laakso med Krunegård bjöd på massor av energi till en hängiven publik som var med i varenda textrad. Själv uppskattar jag Laakso mer än Krunegård solo, men trodde att det var ett avslutat kapitel. Glad över att ha fel, för det var riktigt bra!

Popaganda 2015 - Robyn
Robyn

Att Robyn med sitt musikprojekt La Bagatelle Maciqie la sin världspremiär var roligt, även om spelningen aldrig riktigt lyfte på fredagseftermiddagen.


Popaganda 2015 - Seinabo Sey
Seinabo Sey

Och vilken storslagen avslutning på festivalen det blev! 

Seinabo Sey bär solklart på en av Sveriges bästa sångröster och hon gjorde en strålande spelning där hon bjöd upp flera av sina musikvänner på scenen så som Oskar Lindros, Timbuktu, Maja Francis och Amanda Bergman.

Att sedan Joel Alme bjöd på en personlig och lysande spelning var naturligtvis en av helgens stora behållningar. Likaså kaxiga rappararen Angel Haze, Shout Out Louds, soulkollektivet Djungel, Tove Styrke och Stockholms Konstsim förgyllde pophelgen på bästa sätt! 

Avslutningsvis en jättetrevlig musikfestival med skön stämning och en disciplin i spelschemat som heter duga! …och som gav mersmak.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close