Feel the light & Left Wing


The light

Det här är min tolkning och mitt bidrag till Fotosöndag och dubbeltemat ”Ljust” och ”Mjukt”. Visst är bildidén lånad eller ska vi säga snodd från filmen Poltergeist, men jag försökte sätta lite egen prägel på bilden som jag tyckte passade veckans tema bra.

Jag blev ganska nöjd med resultatet och tycker det blev en snygg bild. Vad tycker du?

Vingspets

Det här blev liksom en liten bonusbild som jag fångade på eftermiddagens söndagsfika.

Tyckte att de mjuka fjädrarna som ljuset som lyfter upp, knöt bra an till temat. Sedan går det göra flera tolkningar i fågelns mjuka flygning och rörelse i luften. Det blev en fin färgton som jag gillade.

Måste också kommentera förra veckans tema ”karaktär”. Det var verkligen en utmaning som satte kreativiteten på spel. Jag skruvade till tolkningen rejält och försökte göra en lite provokativ bild som skulle beröra…men också med glimten i ögat. Att testa nya saker är att utvecklas. Missade du ”No Smoking”? 

Bilderna finns som vanligt på mitt flickr-konto och naturligtvis uppladdade i gruppen för fotosöndag.

Nu ska det bli roligt att kolla in alla andra bilder! Har du laddat upp någon bild än?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close