Flickan i trappan


Flickan i trappan

http://www.flickr.com/photos/jetuma/5381341653/

Mitt bidrag och min tolkning till veckans tema ”Vemod” för Fotosöndag kallar jag för ”Flickan i trappan”.

Jag tycker att trapphuset och den ensamma lilla flickan är två attribut som gifter ihop sig bra för att spegla känslan av vemod, ensamhet och utanförskap.

Bilden väckte också känslor hos många besökare på mitt flickr-konto som kände medlidande för den ensamma flickan i trappan, vilket jag ändå måste se som ett bra betyg och en lyckad tolkning av veckans tema.

Kan tillägga att flickan på bilden är min femåriga dotter som sitter och leker med en docka i trapphuset hos sin farmor. Tuva och jag testade ett antal vinklar och positioner innan vi  hittade rätt läge och vinkel, både för henne position och för kameran. För övrigt är Tuva glad tjej med mycket girlpower och många kompisar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close