Djuriskt


Hästhuvud

Den kikande hästen är mitt bidrag till fotosöndag

Hade flera idéer den här veckan, men har haft ont om tid att leta och komponera bilden och idéerna jag haft i huvudet till veckans tema ”djuriskt”.

Under lördagen var jag och tävlade i orientering i trakterna omkring Örebro, och under resan såg jag; två älgar, två rävar och sex rådjur…och hade ingen möjlighet att fånga något av djuren på bild. Sånt är livet!

Söndagen var en underbar försommardag som jag tillbringade i solen och var en hängiven suporter åt min dotter som spelade fotboll. På väg hem sent på eftermiddag så dök tillfället upp när jag passerade en hästgård, men vände snabbt vid nästa avfart och åkte tillbaka för att föreviga hästarna med min kamera och realisera en av mina bildidéer för fotosöndag.

När jag laddade upp bilden i datorn och skulle beskära den valde jag länge och väl om jag skulle låta grenarna från björken vara kvar i högra hörnet eller som jag skulle beskära bort dom. Som ni ser så valde jag att ha kvar grenarna…en smaksak som det säkert finns olika åsikter och syn på.

Det blev två bilder vid hästgården, varar den ena blir mitt bidrag till veckans tema och bilden nedan blir helt en bonusbild med lite annat stuk och känsla.

Hästpojken

Hästpojken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close