Höst i Jenny


Höst i Jenny ”Höst i Jenny”

Hösten och naturen bjuder på många fina dagar med sitt mjuka fina låga solljus, träden som exploderar i lövfyrverkerier och bäddar landskapet med färgskalor som får mina känslorna att le och andas djupt i själen.

”Höst i Jenny” är en tolkning av hösten med en dubbelexponering jag har skapat direkt i kameran (bilden finns också på mitt flickr-konto)

Har letat efter en väg och inspiration i mitt fotograferande som jag kan växla ut mer av min kreativitet och växa i.

Nu har jag hittat en otrampad stig jag inte gått förut med nya kreativa möjligheter som dubbelexponeringar i kameran ger mig.

En dubbelexponering är en teknink där du tar två bilder som exponeras var för sig och som sedan lägger sig över varandra till en bild. Visst kan jag göra allt det här i datorn med Photoshop, men den här tekniken att i kameran göra det när jag är ute och fotograferar och tänka kompositionen där och då, är för mig långt mer inspirerande och kreativt.

Här kan du ser fler bilder jag skapat genom dubbelexponering – Dubbelexponering – En kreativ inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close