#linjer – Fotosöndag


Linjer

Idag är det söndag och dags för fotosöndag på Twitter. Temat för dagen är #linjer

Tolkningen är naturligtvis fri och det är upp till mig att fånga något med kameran som representerar linjer.

Jag älskar det minimalistiska, då det här temat borde passa mig bra!

Kärleken till det minimalistiska ligger i det enkla och självklara, men där i också utmaningen. Ofta är de enklaste och snyggaste motiven de mest självklara, men också mycket svåra att upptäcka och se. Jag återkommer här till ordspråket; ”Ibland är svårt att se skogen för alla träd”.

Under eftermiddagspromenaden med kameran gick jag mest och spanade uppåt, men när jag skulle gå över vägen och stod och väntade på att en bil skulle köra förbi…..då såg jag *ler*

Linjerna på övergångsstället blev dagens foto på temat linjer. Jag använde mitt favoritobjektiv med fast brännvidd på 50 mm och fotat med kort skärpedjup. Bilden konverterade jag sedan över till svartvitt i datorn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close