Blues


Blues

Det här är min tolkning av tema ”Blues” för Fotosöndag (bilden finns som vanligt på flickr och naturligtvis i gruppen fotosöndag).

Ett tema som kan passa mig kan tyckas då jag lyssnar en hel del på blues och själv även spelar lite gitarr och munspel.

Nu har jag dessvärre redan förbrukat den typer av bilder och porträtt på tidigare teman t ex The Harmonica Man, men det gjorde utmaningen desto större.

Läste nyligen en bok om bildseende och komposition som jag lånat på biblioteket, där just linjära mönster och kors togs upp som centrala delar för kompositionen och balansen i en bild, där det också fanns en bild på hur armar och ben bildar den här typen av mönstret.

Utifrån den bilden, gjorde jag en egen tolkning som jag också tycker fungerar ganska bra för temat blues.

Det som jag tycker är extra spännande med den här bilden är att den är öppen och att du som tittar på den själv kan göra din tolkning om vad personen på bilden gör, varför han sitter på det där sättet, vilken sinnesstämning personen är i etc.

Jag tycker att det blev en bra bild med en spännande komposition, hoppas att du också gillar den.

Ha en superfin söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close