Samlad


Samlad

http://www.flickr.com/photos/jetuma/5848354786/

Den här veckan är temat för Fotosöndag ”Samlad” och det här är mitt bidrag och min tolkning (bilden finns som vanligt på flickr och naturligtvis i gruppen fotosöndag).

Modellen är min dotter Tuva 5-år och för mig var det ett ganska naturlig tolkning av temat då jag varje dag kammar och flätar hennes långa hår…mer än en gång.

Tycker alltid det är lite svårt att publicera bilder på mina döttrar, eftersom de blir exponerade och tillgängliga för en större publik som genom internet också blir beständiga på ett sätt som de själva inte kan styra över. Försöker alltid hitta ett neutralt motiv och utsnitt där tjejerna i sig inte är i fokus, utan mer en känsla eller detalj som är det centrala i bilden (om det nu inte handlar om ett porträtt eller liknande).

De är ofta delaktiga i processen i att välja bilder utifrån olika utsnitt eller toner, oavsett om de är med i bilden eller inte. Vi pratar också vad som är tanken med tolkningen och jag visar alltid resultatet innan vi publicerar och delar med oss till omvärlden.

Det ska bli jätteroligt att se alla olika tolkningar och bildidéer som gruppen kommer att publicera under dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close