Kedjad


Kedjad

”Kedjad” är min tolkning till tema ”Säkerhet” för Fotosöndag (och finns som vanligt också på flickr).

Under veckan gick jag och funderade en del runt hur jag skulle tolka veckans tema och begränsade mina tankar alldeles för mycket vid associationer till brand och räddningstjänst. Jag ringde till och med min kompis som är brandman och kollade om de inte skulle ut på någon övning och elda ner något gammalt uthus eller liknande.

Under helgen började jag släppa tankarna på bransäkerhet och fnulade lite på mer varadagsnära kopplingar till säkerhetstemat. Och då öppnades en ny dimension med möjliga tolkningar….frågan vara bara vad och hur.

På söndag morgon hade tanken om den gamla klockan och säkerhetskedjan mognat fram och jag förverkligade min tolkning.

Ska verkligen bli kul att titta i flickr-gruppen på alla kreativa tolkningar som skapat för temat den här veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close