Free falling


Free Falling”Free falling” är min tolkning för Fotosöndag som den här veckan har tema ”Grön” (bilden finns som vanlig också uppladdat på mitt flickr-konto).

Hade en liten plan när jag fick reda på temat, vilket jag också realiserade för att också utmana mig själv och prova på något nytt.

”Oliven” var the grej of the day!

Tanken var att släppa en oliv i Martini Bianco – fånga dyket och skvättet, vilket också blev bilden och mitt bidrag den här veckan!

Kanske inte den snyggaste och mest unika bild, men jag är nöjd med mitt resultat och för mig är det precis det här Fotosöndag handlar om för min del – Att utvecklas genom att prova på nya saker som jag aldrig skulle gjort annars!

I eftermiddags tog jag en söndagspromenad och kameran var med ifall det skulle dyka upp något grönt, och jag fångade också en alternativ bild som jag också tycker blev ganska bra för temat (och nog en mer typisk bild för mig och mitt bildspråk).

Bilden kallar jag för ”Little Green Bag” som för övrigt också är en mycket bra låt!

Little Green Bag

Det var minst sagt en kylig runda med ett värmande stop på Rådhuscafét och en kaffe latte som fick fart på kroppen och blodcirkulationen igen, men den stora behållningen blev ändå ett helt oplanerat stopp på biblioteket där fotografen Tommy Hansen nu har en liten fotoutställning med tema ”Europas romer” – Mycket bra, intressant och gripande!

Har du inte vägarna förbi biblioteket i Karlstad kan du kika på utställning på Tommys Hansens webbplats>>

En reaktion till “Free falling

  1. Fint, gillar olivplasket! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close