Ett liv tillsammans


Tillsammans

”Ett liv tillsammans” är min tolkning till tema ”Tillsammans” för Fotosöndag (bilden finns också på mitt flickr-konto).

Det är något speciellt och vackert med äldre par som varit gifta ett halvt sekel, lyckats hålla kärleken vid liv och gett relationen en mening tillsammans med sin partner.

Tänk vad dom måsta ha varit med om mycket gläjde och sorg, med och motgångar!

Jag vet  hur svårt det kan vara att hålla en relation levande och ta sig ur kriser för att sedan gå stärkta ut tillsamman…tyvärr inget jag själv har lyckats särskilt bra med.

Idag fanns det inte särskilt mycket tid att hitta mitt motiv, men i eftermiddags direkt efter vinnaren hade utsetts på helgens fotoutställning och fototävling…tyvärr inte jag 😉 gav jag mig ut i museiparken utanför Värmlands museum och fann ganska snart ett par som passade in min bildidé.

Lite idylliskt satt de där på en parkbänk, precis som man ska göra på ålderns höst och njöt tillsammans i solskenet. Med benen lite fint i kors och kvinnan med armen lite rart på mannens axel satt de och småpratad.

Kanske en lite förutsägbar tolkning, men för mig är den en fin symbol för kärleken och livet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close