Jag och mitt skägg


MItt skägg är "stickigt"

”Jag och mitt skägg” är ett självporträtt och min tolkning till Fotosöndag och tema ”Stickigt” (bilden finns också på mitt flickr-konto).

Vet inte riktigt hur länge jag haft skägg, Mina döttrar som snart blir 7 och 13 har i varje fall aldrig sett varken min haka eller överläpp på ”riktigt”…men de kan heller inte tänka sig en pappa utan det stickiga och mysiga skägget.

När tjejerna var små bebisar, ja sådär runt ett år, brukade det alltid komma en liten hand i ansiktet på natten som kände på skägget, då visste de att jag var där hos dom och så tog de några djupa andetag sov tryggt vidare.

De behöver inte vara särskilt oroliga att jag ska raka av skägget, det har blivit en del av mig och min identitet, något som jag vant mig vid och trivs väldigt bra med.

Jag och mitt skägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close