Sommarkväll med fotboll i Värmskog


Fotboll i Värmskog
Tuva och jag kollar fotboll den här fina sommarkvällen i Värmskog, då Jenny och hennes lag QBIK möter Slottsbron/Värmskog borta i första seriematchen efter sommaruppehållet.

Juli närmar sig sitt slut och sommaren bjuder på bästa tänkbara väder med temperaturer på dryga +25 grader och ljumma sommarkvällar, den här fredagskvällen är inget undantag.

Ganska många har samlats runt planen i Liljenäs, Värmskog för att umgås och kolla in tjejerna spela fotboll. Första halvleken slutar 0-0 och spelet är uddlöst, men i andra lägger QBIK-tjejerna i en högre växel, skärper spelet och matchen slutar med storvinst 7-0.

Ett stenkast bort från planen ligger Värmskogs Café med de berömda räkmackorna. Folk åker långväga för att hugga tänderna i de stoooora och generösa räkmackorna…och det är en aldrig sinande ström med bilar och folk som besöker kaféet under kvällen.

I snacket på läktaren hör jag från boende i trakten att kaféet drar in 100.000:- per dag på sina räksmörgåsar! …kul och riktigt bra jobbat för en verksamhet som ligger rätt långt in i den Värmländska landsbygden.

Har du varit i Värmskog och smörjt kråset någon gång?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close