Morning has broken


Morning has broken

”Morning has broken”

På väg från parkeringen ser jag blåklockan stå där ensam i det gnistrande gräset som är täckt med frost och dagg.

Det är en kylig höstmorgon i början på oktober och några minusgrader när jag på väg till ett jobbmöte går förbi den frostbitna grässlänten.

Solen håller på att väcka dagen till liv och tinar med sina strålar sakta frosten till dagg, som reflekteras och skapar ett gnistrande drapperi likt ett hav av små diamanter i gräset och den blålila bloman som stolt står kvar efter sommaren.

Jag ser bilden och förstår att det kommer att bli en fin bild med en glimmrande vacker bokeh, men går förbi och  fortsätter med raska steg mot mötet….ångrar mig efter 10 meter och går tillbaka.

Människor som passerar sneglar konstigt på mig när jag ligger där i gräset och fotograferar, kläderna blir blöta av all dagg, men jag är nöjd med min bild som jag fångat och den fina lilla fotostunden jag fick den här morgonen….och mötet hann jag naturligtvis också till i tid, om än lite blötare än jag hade räknat med.

”Morning has broken” är min tolkning till Fotosöndag på tema ”Reflektion” (bilden finns också uppladdad på mitt flickr-konto).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close