Uppifrån


Våningen under

Looking up

Det här är min tolkningar av temat ”Uppifrån” för Fotosöndag. Bilden finns som vanligt på mitt flickr-konto och naturligtvis uppladdat i gruppen för fotosöndag.

Översta bilden är tagen i en trappa på Sannabadet i Kristinehamn. Jag tar bilden ett våningsplan över det som flickan står på och blickar ut över badhuset. Bilden är lite beskuren i kanterna, konverterad till svartvitt, dragit upp kontrast en aning och ökat skärpan en gnutta.

Den andra bilden har jag tagit med ett vidvinkelobjektiv på min dotter Tuva. Hon står på en svart ryamatta och jag står på ett bord och hänger mig ut över henne. Bilden är lite beskuren för att få bort störande omgivning, konverterad till svartvitt, lagt på lite brus och ökat kontrasten.

Ett kul tema med många tolkningsmöjligheter. Lämna gärna en kommentar på min bild här i bloggen eller på flickr.

5 reaktioner till “Uppifrån

  1. Den är översta bilden är riktigt snygg! Ser liksom inte ut som en vägg som du lutar dig över. Utan det ser ut som om simhallen fortsätter under dig. Men jag gissar att det är en spegelbild. Men det ser sjukt häftigt ut. Riktigt snyggt!

    1. Tack för din kommentar Håkan! Den gör mig glad 🙂 Ja, visst är det en glasruta som gör en fin spegelbild som skruvar till intrycket i bilden en aning. Sånt är kul! Din uppifrån-bild på Slussen är riktigt snygg http://www.flickr.com/photos/45386072@N06/ Ha en fin söndag!

  2. Fascinerande den första bilden. Får ingen rätsida på den, och älskar just det med den. Vill nog inte ens veta… 🙂 Andra bilden är vansinnigt cool! Skulle ju också kunna vara ett tema…

    1. Tack Maja och vad glad jag blir för dina ord. Ja, jag tycker bilden blev lite rolig och spegelreflektionen skruvade till det ordentligt 🙂

  3. Ja den översta bilden är något ut över det vanliga så att säga
    Snyggt jobbat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close