Avklädd och naken


Avklädd

”Avklädd” är min tolkning på för Fotosöndag och tema ”Uniform” (mitt bidrag finns som vanligtvis på också på flickr-kontot)

Vintern är på väg och har nu klätt av de flesta träden sin höstuniform och lagt ett mjukt färgsprakande lövtäcke som vackert bäddar in och värmer trädens rötter, när det under vintern lägger sig i dvala. När våren och värmen sedan närmar sig, vaknar trädet och klär på sig sin nya grönskande uniform.

Min första tanke till veckan tema var egentligen att besöka min kompis som är brandman, och hoppades att han skulle posera i sin rökdykarutrustningen….men just den här helgen var han bortrest, så där fick jag tji och tvningades tänka om!

En andra tanken som slog mig var att göra en tolkning utifrån julen och tomten. Så den idén fotade jag och har nu valt fram och tillbaka vilket skulle bli mitt bidrag, men valde istället naturens uniform före tomtens.

Tomte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close