Hello Skutberget 2013 – En Happy Mil


Idag har jag hejjat och fotat vänner som sprungit Hello Skutberget 2013 – En Happy Mil.

Ett tufft terränglopp på 10 km där deltagarna springer Skutbergets kuperade och utmanande träningsmil.

Solen skiner och stämning är allt annat än tuff . Det är ett mycket vänskapligt och trevligt evenemang som företaget Eurovator arrangerar, med Olle Nilsson som tävlingsgeneral.

Blir sjukt sugen på att vara med, men kroppen och mitt knä tillåter inte 10 km löpning nu…vi får se nästa år!

Här kommer några bilder på vänner som jag peppade och hejjade på i skogen vid Skutberget i den långa sista sega backen efter ca 9 km.

Fantastiskt bra jobbat allihop!

OlleNillsson_DSC_6156
Tävlingsgeneralen Olle Nilsson såg lite sliten ut i backen men hade fortfarande bra tryck i löpning, höll hela vägen och sprang den tuffa milen på 46 min. Bra jobbat Olle!

AndersLindberg_DSC_6188
Anders Lindberg min klubbkamrat från OK Tyr är en riktigt duktig löpare och sprang den tuffa milen på 40 min, trots att han hade det tungt och problem med pollenallergi. Vi har ju lite olika referenser! 🙂 Lycka till på O-ringen Anders!

AnnikaOlsson_DSC_6206
Annika Olsson min grymma kollega såg oförskämt fräsch ut och tog den lååånga sega backen med ett stort leende. Härligt jobbat Annika!

GunnarBark_DSC_6224
Gunnar Bark såg riktigt pigg ut och hade bra tryck i löpningen upp långa backen med ca 1 km kvar till mål… iofs hade han sparat sig till backen genom att promenera 9 km.

JannaGrevillius_DSC_6214
Janna Grevillius tar sig med lätta steg uppför backen och verkar inte nämnvärt berörd (trots skadeproblem).  Janna är  också OK Tyrare och en mycket duktig löpare (som vunnit det här loppet en gång).  Fint genomfört lopp Janna och lycka till med löpningen i Stockholm…den klubb du väljer kommer att ha tur!

KarinSvensson_DSC_6183 Karin Svensson sprang med massor av kraft och tryck i löpningen, vilket också resulterade i en fin pallplats. Grattis Karin!

MartinMagnusson_DSC_6211 Martin ”The Power” Magnusson är inte bara en kraftfull och duktig löpare, utan också kollega till mig, trumslagare i bandet Damien, kassör i landstingets Friksvårdsförening, sambo med Annika och en peppande träningskompis i gymmet. Martin sprang en bra bit under 50 min på tuffa milen idag!

AndersEllvin_DSC_6262
Anders Ellvin springar alltid med ett stort leende och er ut att njuta av plågan i långa backen!

Fler bilder från loppet finns i ett fotogalleri på min andra blogg FanPix.

Galleri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close