Utställning – Sommarkonst på Hammarö


Fotograf Mattias Karlsson”Sommarkonst på ön” är en konstutställning på Hammarö, som pågår under juli månad.

Många kommer att ”hemestra” då Corona-pandemin begränsar oss i sommar. Så det här ett utmärkt tillfälle för både dig som är intresserad av konst eller bara vill hitta på något i sommar, och det är även en fin möjlighet för lokala konstnärer att få visa upp sin konst på olika platser på Hammarö.

Det är ett 40-tal konstnärer som medverkar i utställningen med olika tekniker och uttryck, och konstverken kommer att finnas utställda på ett antal olika platser runt omkring i Hammarö kommun.

En tillfällig konsthall kommer att öppnas i gamla apotekets lokaler på Nolgård (Coop), men det kommer också visas konst på Hammarö golfklubb, Mörudden och i Skoghalls centrum.

Så passa på och gör en utflykt på Ö:a i sommar. Kanske en cykelrunda med små stopp för konst, lunch, lite mer konst, glass och ett dopp i Vänern.

Själv kommer jag visa några svartvita analoga fotografier.

Utställningen startar med vernissage den 1 juli och pågår hela juli månad!

Det finns en Facebooksida, där presentationer av konstnärerna finns presenterade samt övriga information om platser där konsten visas – Sommarkonst på ön

Om du är intresserad av att köpa någon av minda bilder som du ser på utställningen, som du hittar här på min webbsida eller på mitt Instagramkontot @jetuma,  så är det bara du hör av dig på mail eller telefon – Kontaktinformation

Ha en fin sommar och var rädd om dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close