Utställning Bibliotekshuset


I våras hade jag äran att bli invald som medlem i Värmlands konstnärsförbund, som jag berättade om i inlägget – Antagen till Värmlands Konstnärsförbund.

Värmlands konstförening brukar enligt tradition erbjuda de nyinvalda medlemmarna i förbundet en möjlighet att presentera sig och ett urval av sina verk i en liten utställning i Bibliotekshuset i Karlstad.

Så nu de två första veckorna i september har jag visat ett urval av mina bilder (tillsammans med de tre andra konstnärerna som valdes in 2020).

Funderade en del på vad jag skulle visa, men jag gjorde ett urval som till stor del visar mitt bildspråk och några av de tekniker jag jobbar. Så jag valde att visa; tre analoga svartvita fotografier, två polaroid emulsion lift och en fotopolymergravyr.

Kändes roligt och fint att som nyinvald få möjligheten att visa upp ett litet smakprov på mitt bildskapande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close