Sakta flyter älven fram


Sakta flyter älven fram

”Sakta flyter älven fram” är min tolkning av tema ”Sakta” för Fotosöndag.

En tolkning med mycket kontraster då Klarälven så sakta och fint rinner under en bro i Karlstads centrum, men det som inte visas på bilden är att ovanför går en av stadens mest trafikerade gator där det ofta är trafikstockning och kaos.

Graffitin på brostolparna förstärker känslan av stadsmiljö och möter kontrasten med det lugna vattnet och de gnistrande reflexerna i taket på ett bra sätt. Cyklisten satt jag bara och väntade in och försökte bara pricka honom så centrerat som möjligt i bilden.

Klarälven är ett signum för Värmland och inte minst Karlstad där älven vid Sandgrundsudden delar sig i en västra och en östra älvgen, för att sedan omfamna staden med sitt delta och slutligen ansluta sig till Vänern.

En reaktion till “Sakta flyter älven fram

  1. Åh, vad jag ligger back på Fotosöndag! Måste ta nya tag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close